Autentificare

Bijuterii Transport si retur
Transport si retur PDF Imprimare Email

1. Livrarea
Livrarea se va face prin curier rapid sau Posta Romana, costul fiind de 16,00 lei respectiv 9,00 lei. Livrarea se va face doar pe teritoriul Romaniei, intre orele 9:00 – 17:00, in cel mai scurt timp posibil, termenul maxim fiind de 7 zile lucratoare de la plasarea cu success a comenzii, la adresa specificata de catre Cumparator la plasarea comenzii. In cazuri exceptionale (produsul nu este in stoc sau alte situatii care nu depind de Bijuterie-aur) veti fi contactat pentru a vi se aduce la cunostinta termenul de livrare.
Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de o luna.
2. Retur
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Cumparatorul este obligat sa notifice Vanzatorului intentia de a returna in 10 zile lucratoare de la data primirii produselor, prin scrierea unei cereri de retur pe adresa de e-mail a Vanzatorului. Solicitarile primite dupa expirarea acestui termen nu vor fi luate in considerare. Atentie, sa luati in calcul si timpul de tranzit catre Vanzator astfel incat produsele returnate sa ajunga pana la implinirea celor 10 zile lucratoare.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumparatorului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. Vom inapoia contravaloarea produselor in maxim 30 de zile de la data primirii coletului returnat. Nu se primesc colete retur cu plata ramburs, contravaloarea produselor fiind achitata prin virament bancar. In cazul in care produsele au beneficiat de transport gratuit, daca produsele vor fi returnate, se va retine din valoarea acestora costul de expediere suportat initial de firma noastra.
Coletele care nu vor indeplini conditiile mentionate, VOR FI REFUZATE.
Toate coletele continand produse returnate se vor trimite catre: "Perla Neara SRL, Targu Secuiesc, Piata. Gábor Áron nr. 19, Judetul Covasna".
Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa etc. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit), Vanzatorul va considera returul ne-valid si va fi indreptatit sa refuze restituirea pretului.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri. In cazul in care pentru un cont de client se returneaza lunar mai mult de 25% din valoarea totala a comenzilor ne rezervam dreptul de a sista livrarile catre clientul respectiv fara o notificare prealabila. Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus costul transportului inapoi catre Cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.
Va rugam sa respectati termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati finalizat comanda.