Autentificare

Bijuterii Termeni utilizare
Termeni de utilizare PDF Imprimare Email

Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos.
Avem rugamintea sa cititi cu atentie cele ce urmeaza. In cazul in care NU sunteti de accord cu termenii si conditiile mentionate va rugam sa NU folositi acest site.
1. Introducere
Cumparator – persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda si achizitioneaza produse de pe site-ul www.bijuterie-aur.ro.
Vanzator –Perla Neagra SRL, cu sediul in Targu Secuiesc, Piata. Gábor Áron nr. 19, Judetul Covasna, CUI RO 8166123, Nr. de ordine in registrul comertului J14/54/1996, cont deschis la BCR Tg Secuiesc, IBAN RO82 RNCB 0127 0075 0443 0001, care va fi denumit in continuare Bijuterie-aur.
Comanda – un document electronic aparut ca forma de comunicare intre Bijuterie-aur si Cumparator, prin care Bijuterie-aur este de accord sa livreze produsele comandate iar Cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.
Produse – bunuri care urmeaza a fi livrate de catre Bijuterie-aur Cumparatorului, ca urmare a contractului incheiat.
Contract – o comanda confirmata de catre Vanzator.
Continut – fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.bijuterie-aur.ro.
2. Informatii despre produs
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.bijuterie-aur.ro sunt produse noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Bijuterie-aur isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului sau din motive independente de Bijuterie-aur.
Pretul bijuteriilor este in functie de gramajul acestora.
Gramajul bijuteriilor si pretul acestora este direct influentat de marimea inelului, verighetei, lungimea bratarii,etc. Preturile afisate pe site pot sa varieze cu 20% in plus sau minus. Acest lucru se datoreaza procesului tehnologic de productie, cat si de marimea comandata de client. Prin urmare pretul pentru comanda dvs. vi se va comunica in mod exact, dupa primirea acesteia prin email, ocazie cu care veti fi informat si cu privire la gramaj si pret.
 Ne rezervam dreptul de a modifica pretul produselor fara o notificare in prealabil. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia la adresa de e-mail specificata de catre Cumparator in formularul de comanda.
Bijuterie-aur nu ofera nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produselor de pe site precum si potrivirea lor pentru un scop anume. Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si achizitionarea produselor se face pe propriul risc, singura obligatie a bijuterie-aur este de a acorda cumparatorului dreptul la denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.
Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste dimensiunea/masura produselor, datorita particularitatilor acestora.
3. Comanda
Daca Bijuterie-aur confirma comanda, acest lucru implica acceptarea completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Bijuterie-aur se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din parte bijuterie-aur catre Cumparator, conform careia comanda a fost primita, verificata si urmeaza sa fie livrata, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.
4. Modalitati de plata
Produsele se vor achita integral in momentul livrarii, in caz contrar nu se va efectua livrarea.